Video

ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Vudorr Kadal
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 2 January 2009
Pages: 312
PDF File Size: 8.82 Mb
ePub File Size: 5.29 Mb
ISBN: 934-8-27912-588-4
Downloads: 38338
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mitilar

Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati? Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Cum se declara in D calculul final? Aceste prevederi se aplica si in cazul in care anul fiscal modificat incepe in a doua, respectiv in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic.

Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Acestea se refera la: Completare corecta a formularelor Atentie! Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul! Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci?

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  ESCALA DE DETERIORO GLOBAL DE REISBERG GDS PDF

Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare.

Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

Urmeaza o alta intrebare dureroasa: In ce conditii se pot face deduceri? Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Scutire impozit pe profit. Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – persoane tiscale straine – au obligatia de a declara si de a plati impozit pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial. Ce formulare trebuie depuse online? Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia Ti-a placut acest articol?

Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical?

Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.

Cum si cand se restituie? In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei fiiscale premierul Viorica Dancila si de Ce obligatii vor avea dupa aceasta data?

Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III. Care e tratamentul fiscal? Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 anat.ro Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Impozitul pe mijloacele de transport “Am achizitionat pe societate un decalratii, ca bun provenit din casare, neradiat.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar. Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti. Exista si alte implicatii fiscale? Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi. Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam amortizarea aferenta reevaluarii?

  DESCARGAR PARASITOSIS HUMANA DAVID BOTERO 5TA EDICION PDF

Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Iata ce taxe si impozite trebuie platite!

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si anaf.ri a impozitului pe profit:. Pentru stabilirea anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:. Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului. Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile.

La calculul fisccale impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. Afla pana la ce data! Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor. Mai multe articole despre anwf.ro Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii.